Hastings Street
27 oktober 2024 - Noosa Heads, Australië
We hebben zó lekker geslapen vannacht. De afgelopen 14 (actieve) dagen zijn helemaal van ons afgevallen en we staan heerlijk “zen” op. Geen afspraken, geen deadlines, geen trip voor de boeg, helemaal NIKS! Na ’n ontspannen douche genieten we van ’n licht ontbijtje en kijken naar de golven van de Koraalzee. Het is allemaal zo fijn hier.
Straks gaan we even ’n paar boodschapjes doen bij Coles. Die supermarkt ligt in Noosa Heads, net aan de andere kant van de heuvel waar wij ons plekje hebben. Te voet is iets te ver en ’n uur sjouwen met boodschappen lijkt me ook niet wenselijk, dus we pakken de auto en gaan boodschappen doen. Net als bij ons in Nederland zijn ook hier de winkels gewoon open op zondag.
Zo rond kwart over 1 pakken we buslijn 627 naar Hastings Street in Noosa Heads. Deze straat is zo’n beetje de belangrijkste toeristische hot spot, met resorts, cafés, restaurants, bars en boetiekjes. Het is er razend druk en de restaurantjes zitten propvol met gasten die hun stoelen allemaal richting de voetgangers hebben gedraaid. Aapjeskijken dus, hahaha!
Voor Marion is er genoeg te shoppen en bij JoJo slaagt ze voor een leuke blouse die haar fantastisch staat. Binnenkort ’n foto….. We eten ’n kleinigheidje bij Grill’d en lopen nog even langs het strand, dat trouwens giga-druk is hier. Gelukkig is het strand bij “ons” in Sunshine Beach ’n stuk rustiger.
Op de terugweg met de bus -die trouwens in de weekenden gratis is voor iedereen- besluiten we dat we vanavond lekker eenvoudig ’n gebakken eitje eten. We zijn gisteravond al uit gaan eten en nu even gewoon “thuis”. Rob maakt z’n update voor de blog en vanavond heerlijk chillen.
Nog geen plannen voor morgen. Lekker toch! We zien wel….

Lieve groetjes v d ferontjes