Goodbye Australia!!!

14 november 2024 - Melbourne Airport, Australië

Vandaag is het dan zover. Dit is de laatste dag in Australië en ook de laatste dag dat we te gast zijn bij René en Maggie.

Wat hebben we een schitterende vakantie gehad. Eerst Singapore, dan Darwin, dan de oostkust t/m Sydney en tenslotte 11 dagen in Victoria bij Rob’s neven en nichten en hun echtgenoten.

De afgelopen bijna 5 weken waren vermoeiend, maar elke dag hebben weer nieuwe en mooie dingen beleefd. Het was soms ’n achtbaan aan indrukken en belevenissen en we waren soms kapot moe van alle activiteiten, maar we hadden dit voor geen goud willen missen. De voorbije 2 weken hebben René en Maggie zich ’n slag in de rondte gewerkt om het ons naar onze zin te maken en niets was te gek om ons te plezieren. Echt zo hartelijk en lief. Dit is wederom ’n onvergetelijke trip en we zullen dit altijd in onze herinnering houden.

Inmiddels zijn we de douane op het vliegveld van Tullamarine voorbij en zitten we ’n paar uurtjes te wachten totdat onze vlucht vertrekt.

even nog nagenietensanté

Lokale tijd 22:30 uur vliegen we richting Dubai, waar we vrijdagochtend om 05:40 uur zullen arriveren. We blijven daar ’n dag om bij te kunnen komen van de 15 uur durende vlucht, maar we zullen daar waarschijnlijk niet erg actief zijn. En natuurlijk is het daar bloedje heet, dus even kalm aan kan geen kwaad. Bovendien zullen we ons moeten voorbereiden op de temperaturen in Nederland en waarschijnlijk zal dat best even wennen zijn. Van lente naar herfst is ’n flinke overgang.

De volgende blog-update zal waarschijnlijk vanuit Dubai zijn en de laatste pagina van onze blog is vanuit Gebrook, os Breuker paradies.

Maar eerst ’n “stukje” vliegen….. Goodbye Australia!! Het was onvergetelijk mooi!!

Goodbye Australia!!!

1. H de Vries:
    14 november 2024
    Goedemiddag vakantiegangers. We snel gegaan voor jullie dat de vakantie weer voorbij is. Nu nog even veilig richting Nederland terug laten vliegen. Doe rustig aan en pak een paar uurtjes slaap in het vliegtuig. Tot in Nederland. Grtjes en liefs 😘.
  2. JAC en José. Pijl -Roex:
    14 november 2024
    Een hele goede vlucht ✈️ gewenst
  3. Ralph:
    14 november 2024
    We verheugen ons op jullie thuiskomst 😘
  4. Sylvia Cox:
    Goede vlucht sjattie s 😘
  5. Wiel:
    15 november 2024
    Een goede vlucht gewenst voor jullie en goed uitrusten in Dubai groetjes Wiel en Annie
  6. Ella:
    15 november 2024
    Hoi een hele mooie vlucht en ben blij jullie weer gezond en wel in ons laantje te zien
  7. Esther:
    15 november 2024
    Het is zeker onvergetelijk geweest. Zoveels moois gezien en bijzondere belevenissen gehad. Australië blijft jullie verrassen