Welkom op ons nieuwe reisblog!

13 oktober 2024 - Hoensbroek, Nederland

Welkom op ons reisblog bij Reislogger! Marion en ik gaan deze website gebruiken om iedereen op de hoogte te houden van onze reis. Kom dus snel een keertje terug voor de nieuwste reisverhalen en foto’s. Wil je gemakkelijk op de hoogte blijven van onze belevenissen? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst!

We vertrekken op zondag 13 oktober met de trein vanuit Hoensbroek naar Schiphol en blijven 'n nachtje in een hotel in de buurt van de luchthaven. We moeten namelijk op maandag 14 oktober al om 8 uur 's ochtends inchecken en het reizen met de trein is niet altijd een zekerheidje. Dus 'n dagje eerder naar Schiphol is wel zo relaxed.

NS-trein

Onze reis in het kort: we vliegen eerst naar Singapore, waar we enkele dagen verblijven om te kunnen wennen aan het tropische klimaat. Dat zal wel even wat anders zijn dan het herfstweer in Nederland. Daarna vliegen we naar Darwin, in het noorden van Australië. In Darwin blijven we ook 'n paar dagen en zitten dan nog steeds in de tropen. Vanuit Darwin vliegen we naar Townsville voor 3 dagen. In Townsville nemen we de auto en rijden langs de kust richting Brisbane. We overnachten in Mackay en in Rockhampton en komen uiteindelijk in Noosa, waar we een week blijven. Noosa ligt aan de Sunshine Coast, dus je kunt je wel voorstellen dat het daar mooi weer is. Vanuit Noosa naar Brisbane, waar we met het vliegtuig naar Sydney gaan voor 3 dagen. Daarna vliegen we naar Melbourne en blijven daar zo'n 11 dagen. We zien daar mijn neven en nichten en gaan 'n leuke tijd samen beleven. Medio november vliegen we naar Dubai en tenslotte landen we op 17 november weer in Nederland, 'n mooie reiservaring rijker. Wil je gemakkelijk op de hoogte blijven van onze belevenissen? Meld je dan aan voor onze mailinglist (zie boven)! We vinden het fijn om af en toe een berichtje uit Nederland te krijgen. Veel leesplezier en tot gauw! Jullie reacties zijn welkom.

Groetjes van Marion en Rob

1. Reislogger:
    2 september 2024
    Welkom bij Reislogger! We wensen je veel plezier op reis!
  2. H de Vries:
    7 oktober 2024
    We zullen jullie volgen op de reis en vakantie
  3. Sonja en Martin:
    7 oktober 2024
    Een geweldig reisplan , geniet ervan
  4. Jac Pijl:
    12 oktober 2024
    Een hele fijne en mooie vakantie gewenst
    En een hele goede vlucht gewenst
  5. Wiel:
    13 oktober 2024
    Hallo Rob en Marion jullie gaan vandaag beginnen met de reis naar Amsterdam ik wens jullie een fijne vakantie toe we blijven jullie volgen groetjes Wiel en Annie.
  6. Ella:
    13 oktober 2024
    Mooie reis jullie genietennnnnn
  7. JAC en José. Pijl -Roex:
    15 oktober 2024
    Een hele mooie vakantie gewenst